Koffie

Caffè Agust, “Real Italian taste, Real Italian coffee” 

“Many things have changed over the years, but not our passion for coffee
quality and craftsmanship in following each process: the selection of raw
coffee, the production and the sales service. Our mission is to spread the
culture of high quality coffee”.- Marco Corsini –

Ontdekt ons koffie assortiment

Café Agust Cremoso

Cremoso is een koffie blend van 70% Arabica en 30% Robusta bonen. Een perfecte body voor een espresso met een mooie crème laag. Een klasiseke Italiaanse smaak.
Aroma’s:  cacao, kruiden en toast.


Café Agust Elegante

Elegante is een koffie blend van 85% Arabica en 15% Robusta bonen van de beste kwaliteit. Afkomstig van geselecteerde en CSC gecertificeerde plantages. Deze melange heeft een body die zeer  geschikt is voor fijnproevers die op zoek zijn naar kwaliteit.
Aroma’s: bloemen, gedroogde vruchten en chocolade.


Café Agust Gentile

Gentile is  een koffie blend bestaande uit 100% Arabica koffiebonen afkomstig van CSC® gecertificeerde plantages. Het heeft zeer lage niveaus van natuurlijke cafeïne.
Aroma’s: fruitig, bloemig en chocolade.


Café Agust Kafequo

Kafequo is een fairtrade koffie blend bestaande uit 65% Arabica en 35% Robusta. Het heeft een ronde en sterke smaak, zonder bitterheid. Een zeer volle body en een langdurige cremé laag.


Café Agust Natura Equa

Deze koffie blend bestaat uit 100% Arabica bonen. De koffiebonen zijn afkomstig van biologische landbouw gecertificeerd door FAIRTRADE®. het volledige productie proces en de verpakking hebben Zero Impact ® op het milieu.
Aroma’s: hints van fruit, citrus en gebak.


Café Agust Decaf

Deze cafeïnevrije koffie blend bestaat uit Arabica en Robusta bonen. Een volle en verfijnde smaak die de onveranderde smaakkenmerken van traditionele koffie behoudt.