Leasen

Rubriek: Leasen

Espresso machines leasen

Wij bieden de mogelijkheid van het leasen van een espresso machine of volautomaat zonder merkgebonden contract! 

Wilt u zich nergens zorgen over maken en de kosten spreiden en weten wat u elke maand betaald voor uw machine? Kies dan voor leasen met een onderhoudscontract. 

Uw voordelen met Grenke lease
In samenwerking  met zijn klanten en partners heeft Grenke vooral één doel: langdurige en succesvolle relaties opbouwen, waarvan alle partijen profiteren.

Daarbij mag u van Grenke het volgende verwachten;
- Eenvoudige, snelle afhandeling
- Persoonlijke service op locatie
- Klantgerichte voorwaarden

Hier vindt u vier redenen waarom lease voor u als klant voordelig is:

1) Het helpt liquiditeit te behouden.
Lease spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterende "uitrusting" heeft haar prijs. Dit kost liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten. Leasing heeft daarentegen geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. De apparaten blijven namelijk eigendom van de leasemaatschappij zodat -ander dan bij koop- de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in uw nadeel verandert. Onder de streep betekent dit: u gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd uw kredietwaardigheid, uw balanscijfers en daarmee  ook de rating van uw bedrijf. 

2) Het biedt zekerheid op het gebied van planning.
Het leasen van innovatieve apparatuur betaalt zich uit. De reden hiervoor: u betaalt pas wanneer de technologie in uw bedrijf zich uitbetaalt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u regelmatige leasetermijnen - met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt. Zo breidt u direct uw investeringsmogelijkheden uit. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel hebt u ook nog zekerheid wat betreft planning. De constante leasetermijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in uw bedrijfsplanning.

3.) Het maakt grotere investeringen mogelijk op een vroeger tijdstip.
Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met uw bedrijf succes te hebben, moet u derhalve voortdurend investeren in moderne informatietechnologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich uitbetalen. De oplossing: het leaseaanbod van GRENKE. Door de kleine maandelijkse termijnen kunt u investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijft u de concurrentie voor.

4.) Het biedt flexibiliteit. 
Wilt u technologisch up to date blijven, dan kunt u altijd uw apparatuur vernieuwen en uw leaseovereenkomst uitbreiden. Neem contact op met uw Account Manager om de voorwaarden te bespreken.

  • "Real Italian taste, Real Italian coffee"
  • Biologische en FairTrade koffie
  • Biologische thee
  • Astoria, voor een perfecte espresso
  • La Tazzina, smaak en aandacht voor detail
  • Sorini, traditie en passie voor chocolade
  • Quarante, kwaliteit kent geen compromis
il Limone
Lochtersweg 59-10
7442 BN Nijverdal
+31 (0)548-785329
info@il-limone.eu