Koffie / Vending machines

Dealer van de vending machines BravilorBonamat en Rheavendors/LaRhea!

Rheavendors is wereldwijd actief met de productie en distributie van vendingmachines, koffieautomaten en automaten voor warme en koude dranken en snacks. Inmiddels meer dan 50 jaar innovatie leverde het marktleiderschap in een fors aantal landen op.
     
De succesvolle range vendingmachines heeft een frisse en eigentijdse 'look'. Kennis, Klasse en Kwaliteit zijn de drie ijzersterke pijlers waarop Rheavendors een wereldbedrijf bouwde met haar vendingsystemen, gebaseerd op drie belangrijke voordelen:Prima prijs-/ kwaliteit- verhouding, 2) Slagvaardige service en expertise, 3) Perfecte aftersales

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van 70 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Bravilor Bonamat een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee.

Met een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 100 landen geniet Bravilor Bonamat internationale bekendheid. Alle bedrijfsonderdelen zijn gecentraliseerd op één locatie in Heerhugowaard. Hierdoor kunnen zij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt. Deze mate van flexibiliteit zien wij als een groot voordeel. Zo kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de klanten, wereldwijd! 

  • "Real Italian taste, Real Italian coffee"
  • Biologische en FairTrade koffie
  • Biologische thee
  • Astoria, voor een perfecte espresso
  • La Tazzina, smaak en aandacht voor detail
  • Sorini, traditie en passie voor chocolade
  • Quarante, kwaliteit kent geen compromis
il Limone
Lochtersweg 59-10
7442 BN Nijverdal
+31 (0)548-785329
info@il-limone.eu