Teabrothers -thee-

De variëteit en de rijke aroma’s van het TeaBrothers assortiment vinden hun oorsprong in een rijk verleden van een engelse theeplantersfamilie die in 1814 naar Ceylon (het huidige Sri Lanka) vertrokken om daar een theeplantage te ontwikkelen.

Aan het hoofd stond David Samuel Brothers, weduwnaar. Hij had twee zonen, een tweeling, Jonathan en Michael. Zij hadden een hechte band met hun vader en ontwikkelden veel kennis en passie voor de theeproductie. Het bedrijf groeide. In 1844 namen zij de plantage van hun vader over en besloten zij om hun kennis en ambities te bundelen en nieuwe thee variëteiten te gaan ontwikkelen. Ze doopten de naam van hun factorij van Brothers Limited om naar TeaBrothers en samen met hun portret registreerden zij hun beeldmerk zoals het nu nog op de verpakking is afgebeeld.

Dit bleek een gouden formule voor de familie. De tijd zat mee en wereldwijd groeide de vraag naar thee en TeaBrothers wist telkens weer met nieuwe thee-ideeën hun afzetmarkt te vergroten. Ook nu is TeaBrothers een begrip als het gaat om kwaliteit en vernieuwing. Thee is heden ten dage nog steeds immens populair bij jong en oud mede dankzij zijn verkwikkende en dorstlessende kenmerken. Thee is een moment van rust en contemplatie.

De oorspronkelijke ambitie van de gebroeders Jonathan en Michael is nog steeds de leidraad van het huidige TeaBrothers imperium, namelijk, thee als inspiratie voor nieuwe mogelijkheden en dat proef je.

  • "Real Italian taste, Real Italian coffee"
  • Biologische en FairTrade koffie
  • Biologische thee
  • Astoria, voor een perfecte espresso
  • La Tazzina, smaak en aandacht voor detail
  • Sorini, traditie en passie voor chocolade
  • Quarante, kwaliteit kent geen compromis
il Limone
Lochtersweg 59-10
7442 BN Nijverdal
+31 (0)548-785329
info@il-limone.eu